رژیم ماه رمضان

رژیم ماه رمضان مخصوص افراد روزه دار

زمان مطالعه: ۳ دقیقه

رژیم ماه رمضان بسیار مهم است! زیرا افرادی که روزه میگیرند به علت این که مدت طولانی هیچ غذا و نوشیدنی ای مصرف نمیکنند، بعد از گذشت چند ساعت اگر حجم زیادی غذا را بدون رژیم و برنامه ریزی مصرف نمایند، هم معده دچار مشکل میشود و هم رژیم لاغری ای کع داشتید بهم میخورد. ما در این مقاله قصد داریم یک نمونه از رژیم غذایی مناسب برای ماه رمضان را به شما معرفی کنیم. با ما همراه باشید.

رژیم ماه رمضان چگونه است؟

خیلی از افرادی که رژیمی را دنبال میکنند، به این فکر میکنند که وقتی ماه رمضان روزه میگیرند، به علت این که چندین ساعت غذایی مصرف نکرده اند، میتوانند هنگام افطار هر غذایی با هر حجمی میل کنند و هیچ ایرادی ندارد. ولی این موضوع اصلا درست نیست و خوردن افطار و شام و حتی میان وعده در این مدت برای افراد روزه دار قانون خاصی دارد و باید کاملا مراقب باشید. ما یک مورد رژیم مخصوص ماه رمضان را از دکتر تغذیه پیشنهاد گرفتیم و تصمیم گرفتیم در قالب مقاله برای شما عزیزان بنویسیم.

افطار

خیلی از افرادی که روزه میگیرند هنگام افطار یک وعده غذای کامل میل میکنند. همین ابتدا باید بگوییم که این کار اشتباه است. چون خوردن یک غذای کامل برای افطار بعد از چند ساعت هیچی نخوردن، هم به معده فشار می آورد و هم سیری ای برای شما به وجود می آورد که قطعا آخر شب باز گرسنه خواهید شد.

ما دو نمونه وعده افطار برای شما مینویسیم که یکی از این دو مورد را میتوانید انتخاب بکنید:

۱. ۲ کف دست نان – ۱ قوطی کبریت پنیر – ۱ عدد خرما – ا عدد گردو – ۱ لیوان جای / ۱۲۰۰ کالری

۲. ۱ لیوان عدسی – ۱ عدد سیب – ۱۰ عدد بادام – چای سبز / ۱۲۰۰ کالری

شام

خوردن وعده اصولی شام بعد از افطار و قبل از سحری میتواند برای سیر نگه داشتن شما بسیار مفید باشد. یکی از این موارد زیر را میتوانید به عنوان شام مصرف نمایید:

۱۰ خوراکی ناسالم در دنیا 🍕🥤
بیشتر بخوانید

۱. ۱.۵ کف دست کباب تابه ای – ۶ قاشق برنج – سالاد / ۱۲۰۰ کالری

۲. ۱ لیوان دیزی – ۲ کف دست نان – سبزی خوردن / ۱۲۰۰ کالری

میان وعده

برای رژیم ماه رمضان میان وعده نقش مهمی دارد و اگر اصولی و درست میان وعده میل نمایید، باعث میشود برای فردای آن روز تشنگی و گشنگی را زیاد احساس نکنید. یکی از این ۳ گزینه را برای مصرف میان وعده انتخاب نمایید:

۱. نصف زولبیا یا یک عدد بامیه کوچک – چای

۲. یک عدد سیب متوسط

۳. ده عدد مغزیجات

سحری

اما مهم ترین وعده در رژیم ماه رمضان وعده سحر می باشد. همه میدانیم که اگر وعده سحر خوراکی نا به جایی مصرف کنیم هم باعث تشنگی می شود هم گشنگی! پس باید این وعده را به صورت اصولی انتخاب و میل کرد. یکی از این ۳ گزینه را میتوانید برای خوردن سحری انتخاب نمایید:

۱. ۱۲۰ گرم جوجه کباب – ۶ قاشق برنج – ۱ کاسه ماست / ۱۲۰۰ کالری

۲. ۱۰ قاشق عدس پلو – سبزی خوردن / ۱۲۰۰ کالری

۳. ۲ عدد تخم مرغ آب پز – ۱ عدد سیب زمینی – ۲ کف دست نان / ۱۲۰۰ کالری

جمع بندی

ما در تیم تن زیب سعی کردیم یک مقاله را در خصوص رژیم ماه رمضان از دکتر تغذیه جمع آوری کنیم و برای شما بنویسیم. امیدواریم که از این مقاله رضایت داشته باشید و اگر آن را مفید دانستید به دوستان خود نیز معرفی نمایید.

اشتراک‌گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *