رابطه ورزش و سیستم ایمنی بدن

زمان مطالعه: ۲ دقیقه

سلامتی و و امنیت دو نعمتی هستند که تا از دستشون ندیم متوجه داشتنشون نیستیم و قدرشو نمی دونیم. اینروزا کرونا کمی مارو متوجه این داشته ارزشمندمون کرده . این جمله معروف از زمان مدرسه توگوش ماست که پیشگیری بهتر از درمان است. نیاز به گفتن نیست که برای جلوگیری از بیماری هایی مانند آفولانزا خود مراقبتی، تغذیه سالم و رعایت پروتکل های بهداشتی می تواند به جلوگیری از بیماری کمک کند .  دانش نشان می دهد ورزش سیستم ایمنی بدن شما را تقویت می کند و بدن را برای مدت طولانی مقاوم تر می کند. امروز به رابطه ورزش و سیستم ایمنی بدن می پردازیم.

تقویت سیستم ایمنی و ورزش

دکتر جان کمبل درباره رابطه ورزش و سیستم ایمنی بدن : افرادی که به صورت منظم ورزش می کنند عفونت کمتری دارند و همچنین کمتر به بیماری قلبی عروقی دچار می شوند.  چون با آغاز تعریق در ورزش و گردش خون ، پیام جنگ و گریز به مغز ارسال شده و هورمون های استرس اپی نفرین و کورتیزول تولید می کند.

stylish guy in the gym is training on the treadmill. Healthy Lif

هر دو هورمون ، نظارت ایمنی را فعال می کند، سلول های ایمنی را به خون، لنف و بافت ها را تحریک می کند تا احتمال تماس آنها با عوامل بیماری زا را افزایش دهد .
سطح دیگری از سیستم دفاعی بدن ، مصونیت تطبیقی ​​یا حافظه ای است. این شامل سلولهای خاصی مانند سلولهای T است که سلولهای بدن را آلوده می کند.  ورزش منظم به حفظ تعداد سالم سلولهای T جوان کمک می کند .

سیستم ایمنی ورزشکاران

۱۵۰ دقیقه ورزش متوسط ​​یا ۷۵ دقیقه شدت شدید در هفته. یک سند ورزشی استدلال می کند که ، در مواقعی که بیشتر در معرض خطر ابتلا به عفونت هستید، باید مراقب باشید در انجام تمریناتی مانند HIIT زیاده روی نکنید، زیرا این کار می تواند به سیستم شما بیش از حد فشار آورد و شما را در معرض خطر تمرین بیش از حد قرار دهد .برای ورزش های قدرتی مانند بدنسازی و پیلاتس سه بار تا چهار بار در هفته توصیه می شود .
البته تمرینات مقاومتی و کاردیو خیلی  متفاوت نیستند. هر دو فیبرهای عضلانی، سیستم قلبی عروقی و پاسخ ایمنی را تحریک می کنند. ورزش هایی مانند یوگا یا سی ایکس می توانند مثال خوبی برای ورزش های ترکیبی فیزیکی و هوازی باشد .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *